Uncertainty And Change - 13 uurs event

AB intus - Uncertainty And Change

Dit event staat in het teken van het leren jezelf te overwinnen. Jezelf mentaal en emotioneel sterk te maken zodat je nog makkelijker uitdagingen het hoofd kan bieden. Ons hedendaagse leven kan soms complex zijn. We worden dagelijks geconfronteerd met allerlei uitdagingen. Onze maatschappij is onderhevig aan veel veranderingen, waardoor er veel dingen onzeker zijn geworden. Te denken valt aan banen maar ook aan relaties. Onzekerheid en verandering zijn zekerheden in ons leven waar we niet omheen kunnen.

Als we fysiek goed kunnen omgaan met verandering en onzekerheid, kunnen we dat ook mentaal en emotioneel. Het fysieke, mentale, en emotionele staan nauw met elkaar in verbinding. Daarom zul je gedurende het 13 uur durende event veel pittige, fysieke oefeningen doen zoals onder andere, hardlopen, push-ups, sit-ups, squats, en spinnenloop. Maar ook ademhalingsoefeningen waarbij je de stilte in jezelf leert vinden. Veel oefeningen zul je doen in teamverband. Afgewisseld met blokken theorie.

Je zult worden geconfronteerd met jezelf. En je zult ervaren dat je nog 20x zoveel kunt als je meent “stuk” te zitten. Door jezelf te overwinnen, zul je in staat zijn uitdagingen (zoals onder andere onzekerheid en verandering) te overwinnen. Wat je nodig hebt voor een geslaagd leven met vreugde en voldoening, zit al in je. Tijdens dit programma zul je leren je innerlijke kracht aan te boren, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken voor top performance in je dagelijkse werkzaamheden. Maar ook om vreugde en voldoening te ervaren, en er te zijn voor je medemens en hen bij te staan.

Aanbeveling

Heb je je ooit gevoeld alsof je meer potentieel hebt dan je in staat bent aan te boren? Of heb je een plafond bereikt in je leven, en de behoefte gevoeld om daar doorheen te breken? Tijdens de 6 uur, 13 uur of 2 dagen van onze events kun je je verborgen potentieel ontdekken en doorbreken naar nieuwe hoogten. Aan het einde van een event zul je een nieuw inzicht ervaren waarmee je je leven kunt veranderen.

De uitdaging berust op het veranderen van het mentale en fysieke, wat je in staat stelt om je zelf-opgelegde beperkingen te doorbreken en jezelf te leiden tijdens uitdagende omstandigheden. Je zult dingen in jezelf ontdekken, die je eerder misschien niet voor mogelijk hebt gehouden. Daarnaast leer je je te verbinden met anderen, die met de dezelfde uitdagende omstandigheden worden geconfronteerd. Je zult ervaren dat je veel meer kunt, meer dan dat je voorheen voor mogelijk hield.

Wij begeleiden je tijdens het event naar persoonlijke transformatie, samenwerking en leiderschap. Je zult anders aankijken tegen “moeilijke situaties”, en je zult zijn gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te groeien.

Om succes te waarborgen tijdens AB intus events, bevelen wij je aan je zodanig voor te bereiden dat je aan onderstaande kunt voldoen: 

  • 5 km duurloop voor mannen,
  • 4 km voor vrouwen in 35 minuten.
  • 30 push ups voor mannen, 20 voor vrouwen in 2 minuten.
  • 25 squats voor mannen, 15 voor vrouwen in 2 minuten.
  • 15 burpies voor mannen, 10 voor vrouwen in 1 minuut.
  • 25 sit ups voor mannen, 15 voor vrouwen in 1 minuut.
  • 1 minuut planken, voor mannen en vrouwen.

Als je niet in staat bent te voldoen aan deze aanbevelingen, bieden wij trainingsschema’s. Je kunt deze opvragen via e-mail. Echter, in onze events komt veel teamwork voor. Gebrek aan voorbereiding kan een belemmering vormen voor je team.

Medische eisen

Je dient een gezondheidsbeoordeling in te vullen om te kunnen deelnemen aan dit evenement.