Services

 1. 1

Bootcamps

Workshops

 •  

   

   

 1. 1
 •  

   

   

 1. 1

Tijdens de bootcamps maken we veelvuldig gebruik van zwaardere, fysieke oefeningen om het bewustzijn van de cursisten te vergroten. Ook hier staan wij voor dat het fysieke lichaam daarvoor het beste medium is. Het gaat er om dat de cursisten door middel van fysieke oefeningen in contact komen met zichzelf. De cursisten leren op deze manier veranderde denkpatronen en andere emoties beter te ervaren. De bootcamps worden in de open lucht gegeven (weer of geen weer), bij voorkeur in de natuur.

 

In de workshops maken we gebruik van eenvoudige, licht fysieke oefeningen om de stof eigen te maken. Het gaat er om dat de cursisten veranderde denkpatronen en andere emoties leren ervaren. Wij zijn van mening dat het fysieke lichaam daarvoor het beste medium is.

 

Coaching

Business to Business Coaching

 •  

   

   

 1. 1
 •  

   

   

 1. 1

We laten ons vaak beinvloeden door externe factoren. Uitdagende omstandigheden overkomen ons allemaal. Echter, het gaat er om wat wij met de omstandigheden doen. Wij zijn van mening dat mentale kracht en weerbaarheid essentieel zijn voor persoonlijke effectiviteit en een betere kwaliteit van leven. Wij brengen het besef bij dat het gaat om het verhaal wat we onszelf vertellen, de betekenis die we daaraan geven en de emoties die we daardoor teweeg brengen. Als we ons verhaal veranderen, brengen we andere emoties teweeg. Onze taalpatronen, onze houding en onze mentale focus kunnen we zodanig veranderen, dat we effectiever worden in onze communicatie en onze acties.

De meesten van ons vertellen onszelf een verhaal, waarom we niet bereiken wat we willen bereiken. Het enige wat ons ervan weerhoudt om achter datgene aan te gaan wat we echt willen, is het verhaal wat we onszelf voorhouden waarom het niet zou lukken. Wij zoeken samen met onze coachees het verhaal, en naar manieren om effectiever te worden in denken en acties.

 • Het benutten van kansen en het ontplooien van mogelijkheden doet ons vooruitgaan.

   

  ~AB intus

 1. 1
 1. 1