AB INTUS

Vitaliteit & Duurzame Inzetbaarheid

Over Ons

Employees Vitality Program (EMVIPro)

Vitaliteitsprogramma waarmee deelnemers worden getraind om fitter te worden en te blijven op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in een bootcamp-achtige setting.

Personal Coaching

Personal Training & Mentale en Fysieke Coaching op maat. Werk samen met een coach aan jouw doelen.

Missie

Transformatie teweeg brengen bij onze medemens op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Om meer vreugde en vitaliteit te ervaren en ware (innerlijke) kracht te ontwikkelen zodat we in staat zijn effectiever om te gaan met dagelijkse uitdagingen en problemen. En een succesvol leven te kunnen leiden met meer betekenis en voldoening.

Visie

Het bouwen aan een gezond en vitaal bestaan door het ontwikkelen van mentale kracht en fysieke fitheid bij zoveel mogelijk mensen.

Ons Team

Arlin in 't Veld

Arlin in 't Veld

Diëtist in opleiding | Health Coach | Trainer

Ik ben diëtist in opleiding, gezondheidscoach en trainer. Ik specialiseer mij in de richting Health Promotion, namelijk het preventief bevorderen van de gezondheid op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om ziekte ten gevolgen van stress of een ongezonde leefstijl de wereld uit te helpen.

Dave Blondeel Timmerman

Dave Blondeel Timmerman

Performance Trainer

Het is mijn doel om zelfmeesterschap te bereiken en wijsheid, universele liefde en mededogen door mij te laten stromen. Ik hoop een bron van inspiratie te zijn voor mijn medemens door mijn levenswijze en onderwijs, om langs deze weg persoonlijke transformatie te bevorderen op mentaal, emotioneel, en fysiek vlak.

Name Goes Here

Name Goes Here

Position

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Over ons

AB INTUS is een instituut wat mensen helpt het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn Arlin in ‘t Veld en Dave Blondeel Timmerman, en samen geven wij inhoud aan AB INTUS. In de zomer van 2015 zijn we samen gekomen om van gedachten te wisselen. In de herfst kwamen we tot de slotsom, dat het onze missie is om onze medemens zich ervan bewust te maken, dat het alleszins mogelijk is gelukkiger, effectiever, gezonder, en met meer voldoening in het leven te staan. In de hedendaagse tijd, die allerlei uitdagingen en problemen met zich meebrengt, wordt wat ons betreft de oorzaak te vaak gezocht in de buitenwereld. Namelijk de oorzaak voor het niet slagen voor een opleiding, het niet lukken van het behouden van een relatie, de motivatie niet kunnen vinden voor het vinden van een andere baan. Er zijn altijd voldoende excuses te vinden. Wij zijn van mening dat “wij zelf het grootste struikelblok zijn”, en niet de buitenwereld. Als we bereid zijn te sleutelen aan onszelf, en ons binnenste (ons mentale) sterker maken, kunnen we ons “struikelblok” transformeren tot “de weg” naar ons persoonlijke geluk en voldoening.

“Ab intus” staat in het Latijn voor “van binnenuit”. Onze werkelijke kracht zit van binnen; de kracht die nodig is om te komen tot effectiviteit, motivatie, doorzettingsvermogen, en vastberadenheid. Elementen die nodig zijn om iets van het leven te maken. Maar ook om te beseffen dat we inhoud en betekenis kunnen geven aan ons leven zodat we geluk, vreugde, en voldoening ervaren.

Testimonials

Met behulp van zijn coaching sessies heeft Dave Blondeel Timmerman mij de andere kant van het leven doen inzien. De zaken die eerst complex leken, waren plotseling eenvoudig. De sessies waren echt inspirerend en verhelderend. Ze hebben mij de kracht gegeven om te geloven, dat ik de enige ben die de controle heeft over mijn leven. Het weten dat ik alles in eigen handen heb, is de transformatie waarmee Dave mij heeft geholpen. Ik heb nu de beslissing genomen en de keuze gemaakt om gelukkig te zijn in het leven, omdat ik dat kan. De sessies hebben gediend als een kompas tijdens mijn reis naar het vinden van innerlijke rust en stabiliteit.

Seyma Döner

Student, HAN University (International Business and Management)

Prikkelend, leerzaam, diepgaand, intensief en out of de box. Dit zijn de woorden die in mij opkomen als ik terugblik op mijn coachingssessies en ervaringen met Dave. Dave is voor mij de eerste coach die het onmisbare fysieke deel betrekt in de coaching door in de natuur te zijn (het bos) en fysiek bezig te zijn. Door lichaam en geest te verbinden heb ik een nieuwe verdieping ervaren. Dank je voor je betrokkenheid, inlevingsvermogen en wijsheden, Dave. Ik kijk terug op een inspirerende tijd.

Olivier van de Made

Eigenaar, Het leidend Motief, voor maximaal acquisitieresultaat

Ik had moeite met prioriteiten stellen. Ik kon niet met geld omgaan, en discipline was ver te zoeken. Dave liet mij kennis maken met zijn trainingen. Dave vertelde mij over de mind-body link, waarbij gedachte en lichaam een zijn. Dit is de reden dat we niet alleen maar hebben gepraat, en nagedacht over hoe en wat. Maar we zijn er op uit geweest; we hebben buiten getraind (hardgelopen, sit-ups, push-ups, ademhalingsoefeningen, en meditatie gedaan). Na meerdere leuke, inspirerende en vooral leerzame sessies met Dave heb ik precies bereikt wat ik wilde. Ik kan nu prioriteiten stellen, ik kan normaal met geld omgaan en ik heb discipline gekregen. Ik heb me ook leren concentreren op studeren, nee kunnen zeggen tegen vrienden, en bovendien het kunnen opbrengen van een scherpe focus en een super sterk gevoel in mijn lichaam net voor en tijdens tentamens. Dit door de pittige, fysieke trainingen (mind-body link) die ik met Dave buiten in regen en wind heb gedaan. Ik heb van de drie tentamens die ik perse wil halen inmiddels al twee met succes gehaald. Ik zie mijn studie met veel plezier, een scherpe focus, en een zeker gevoel over mezelf tegemoet.

Luuk Bindels

Student, HAN University (Small Business and Retail Management)

Dave is de meest positieve en assertieve, praktische prestatie/life coach met wie ik heb gewerkt. Dave heeft me belangrijke inzichten bijgebracht over hoe menselijke interactie wordt veroorzaakt door onze emoties, gevoelens, beïnvloed door cultuur etcetera en herinnerde me eraan dat elk individu controle heeft over zijn gedachten en acties. Dankzij de toewijding van Dave en de openhartigheid in onze gesprekken, voel ik meer zelfvertrouwen en zekerheid in mijn relaties, en in enkele van de levensvragen die voor mij liggen.

Floris Graziosi

Founder/CEO PT Indotrainee Berbakat Indonesia

Neem gerust contact met ons op voor vragen, brochures of een afspraak!