AB INTUS - Corporate Boot Camps

Een ieders vak is een mooi vak. Het is een kunst op zich om je werk goed uit te voeren en samen te werken met collega’s. Het is fijn om succesvol te zijn. Er kunnen momenten zijn dat je je werk heel erg goed doet. Er kunnen ook tijden zijn dat het heel uitdagend is om gefocust te blijven en top te presteren.

Wat zeg je dan tegen jezelf? Hoe ga je om met uitdagende momenten? Wat gaat er in je om wanneer het tegenzit?

AB INTUS traint op vaardigheden om op mentaal, fysiek, en emotioneel niveau de uitdagingen in ons dagelijkse leven beter het hoofd te kunnen bieden.

Kortom, om mentaal, emotioneel, en fysiek fitter te worden zodat we ondanks de uitdagingen en tegenslagen succesvol kunnen blijven en resultaten behalen.

We trainen het mentale en emotionele door middel van pittige, fysieke oefeningen. Hierdoor zal de staat van vermogenheid, ons sterk voelen, zich optimaal verankeren in ons fysieke lichaam. We kunnen dan beter aanvoelen dat we zijn opgewassen tegen de uitdagingen en tegenslagen op ons werk.

Het gaat er tenslotte om dat we ons blijven richten op positieve uitkomsten en die realiseren.

Tijdens de boot camps maken we veelvuldig gebruik van pittige, fysieke oefeningen zodat de cursisten in contact kunnen komen met hun mentale, emotionele, en intuïtieve. De fysieke oefeningen worden afgewisseld met blokken theorie. Wij helpen onze cursisten begrijpen en ervaren dat ze tot meer in staat zijn dan dat ze denken.

-         Door zelf-opgelegde beperkingen heen breken.

-         Jezelf leren kennen en leren je grenzen te verleggen.

-         Jezelf managen onder uitdagende, fysieke omstandigheden.

-         Het ontdekken van je verborgen potentieel en werken in teamverband.

-        Jezelf in een vermogende stemming kunnen brengen en tot peak performance komen.

Bij de Corporate Bootcamps ligt de nadruk op het vergroten en het stimuleren van de 'duurzame inzetbaarheid'. De definitie die wij hanteren is die van het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN): ‘Duurzame inzetbaarheid is het vermogen van de medewerker om nu en in de toekomst toegevoegde waarde te leveren voor een organisatie en daarbij zelf ook meerwaarde te ervaren.’

Boot camps worden op maat gegeven. Dat wil zeggen, wij passen het programma aan op de grootte van de groep cursisten. Wij zullen inspelen op specifieke behoeften die ontstaan tijdens de boot camps. Boot camps worden gegeven in de open lucht, bij voorkeur in de natuur.

Voor onze diensten hanteren wij een vast tarief van € 1.295,00 per dag (excl. 21% BTW). Wanneer een boot camp onverhoopt niet kan doorgaan, dient deze minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden, anders zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Het tijdig verzetten van een afspraak is altijd mogelijk.

Heb je interesse in een Boot Camp voor jouw medewerkers?

10 + 11 =