Selecteer een pagina

Sta sterker in het leven met een uitdagende bootcamp in Amsterdam

 

Van medewerkers wordt tegenwoordig veel verwacht. Ook als je net klaar bent met je opleiding en aan je eerste baan begint. Of als je promotie hebt gemaakt naar een baan met meer uitdaging en uiteraard ook een hogere beloning. Je superieuren verlangen vaak het uiterste van je en dat moet je dan wel allemaal kunnen opbrengen. Met een uitdagende bootcamp in Amsterdam waarbij je door pittige fysieke oefeningen leert om metaal en fysiek sterker te worden wil AB INTUS je helpen om goed met alle uitdagingen om te gaan. Leer jezelf kennen, leer je grenzen te verleggen maar ook nee te zeggen als er echt te veel van je wordt gevraagd. Leer een betere balans te vinden tussen spanning en ontspanning. Je gaat na deze bootcamp gegarandeerd met meer energie aan de slag.

Een corporate bootcamp in Amsterdam voor de optimale teamspirit

Een bootcamp voor jou en je collega’s kan een prima boost zijn voor mentale en emotionele ontwikkeling. Hoe ga je om met hoge werkdruk, met kritiek en feedback? Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en vrije tijd? Veel medewerkers zijn tegenwoordig 24/7 bereikbaar voor hun werkgever via smartphone of e-mail. Maar is dat wel zo verstandig? Misschien is het beter om die telefoon ook gewoon eens een poosje uit of in ieder geval op stil te zetten. Door een goede balans in je leven kun je immers ook beter presteren op je werk. En daar heeft “de baas” dan weer profijt van. In een groepstraining leren we je om te pieken op momenten dat het moet en goed samen te werken met je collega’s om samen tot het beste resultaat te komen.

Wil jij ook een bootcamp voor betere prestaties op je werk?

Denk je dat jij en je collega’s, of het team waarover jij leiding geeft ook wel een uitdagende bootcamp in Amsterdam kan gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op met AB INTUS voor een kennismaking. We leggen graag uit wat de bootcamp inhoudt en hoe we te werk gaan. Het uiteindelijke resultaat moet natuurlijk zijn dat jij en je team tot betere prestaties worden gestimuleerd die desondanks minder energie en stress veroorzaken.